Krebsen - 21/6 til 21/7 - vandtegn

 

Krebsen kan ikke alene føle – den er følelser! Hvad er det første, du får øje på, når du ser en krebs? Et skjold og nogle kløer? Men når du møder den astrologiske krebs opdager du i reglen ikke, at det du ser først er skjoldet. At være så følsom kræver nogle helt specielle forsvarsmekanismer. Og paradoksalt nok så vil krebsens skjold ikke sjældent være ... at udtrykke følelser – men det er et opøvet forsvar; i første omgang opdager man ikke de ægte følelser inde bagved. Man ser det, den ønsker at man skal se.
De er ellers værd at opdage, de ægte følelser inde bagved, men den er så sårbar at først når den er tryg begynder den at give udtryk for sin ægte personlighed. Men så er der også kontakt med verden! Den oplever følelsesmæssigt og den er tegnet for indlevelsesevne.

Ingen forstår sine medmennesker som krebsen, for næsten uanset hvad du giver udtryk for, så er der resonans, du kan mærke at du bliver forstået. Og det er måske den bedste måde hvorpå man kan styrke sine medmennesker, når de har modgang – at give dem følelsen af at de ikke er alene.
Hvis krebsen oplever større modgang end den kan klare, kommer kløerne frem, og det er nødvendigt for den for at beskytte sin indre, bløde natur – blot skal man ikke undervurdere den blide krebs` evner til at forsvare sig.Krebsen tænker sig ikke frem til sine meninger, den føler sig frem til dem, og dens holdninger har dybe rødder. Den forvirres ikke af logisk argumentation – for den henter sin mening og sine holdninger et andet sted i bevidstheden.

MÅNEN er vores følelser! Ligesom månen på himlen reflekterer lyset fra solen, på samme måde reflekterer månen i horoskopet vores identitet. Den viser hvordan vi påvirkes følelsesmæssigt, og hvordan vi reagerer på de ting, der sker i vores liv.

Det er den planet i horoskopet der fortæller mest tydeligt hvornår de faktiske begivenheder sker.

© Alis Christiansen