Løven - 22/7 til 22/8 - ildtegn

 

Solen hører hjemme i den stærke Løve. Tegnet for identitet. For Løven er det at realisere sine kreative evner identisk med selve det at leve! Hvordan den gør det afhænger af dens interesser og evner, men den repræsenterer glæden ved at udtrykke sig. Den astrologiske løve skaber sit eget liv, den er stærk nok til at klare sig selv. Den er tegnet for indre styrke og den lever ved egen kraft! Løven er selve tegnet for indre ro, selvsikkerhed og stabilitet.

Den er optimistisk, og den ejer evnen til livsglæde for glædens egen skyld – uden at der behøver at være en genstand for glæden … udover hele verden.
Løven er i kraft af sin ro og viljestyrke en god leder, og med sin styrke kan den nemt blive rygstødet for andre også. Man bliver ikke afhængig af en løve – man lærer af den. Den forstår mere end nogen anden at leve her og nu: fortiden er forbi, fremtiden er ikke kommet endnu, det er her og nu vi skal udfolde os. Klap i hænderne og tæppet går op!

Løven er det stolte og stærke udtryk for selve livskraften og evnen til at realisere den. Den er lyset i vores sjæleliv.

Solen er vores identitet! Jeg skelner mellem identitet, følelser, peronlighed m.m. Med identitet mener jeg det, vi oplever som kernen i vores sjæl. Den vi er!! Det sted indvendigt, hvorfra vi henter livsenergien.

Det er forskelligt hvilken del af vores personlighed vi identificerer og med på lige præcis den måde, at det bliver det indre balancepunkt. Selve motoren i os. Nogle mennesker identificerer sig med deres følelser, andre med deres meninger o.s.v.

© Alis Christiansen